TERET ADUNK

a képzeletnek

7 dolog, amitől a piknikünk Instagram fotóra kívánkozik

Itt a piknik szezon! Nyár van, meleg van, ki kell használnunk a lehetőséget, hogy a fák alatt az árnyékban megünnepelhetjük a szép délutánokat, a szabadságot egy kis piknikkel.

Barátokkal, családdal, a kedvesünkkel, de akár egyedül is élvezhetjük a szabadban elköltött uzsonnát.

Mielőtt azonban bedobnánk a legfontosabbakat egy régi bevásárlótáskába, fejben készítsünk egy listát azokról a dolgokról, amikre szükségünk lesz. Vajon mi lenne, ha a kültéri élmény nem csak szórakoztató, de esztétikus is lenne? Vegyünk néhány új dolgot, turbózzuk fel kicsit a látványt, aztán lőjjünk egy fotót az Instagramra.

Hiszen #ittanyár! Érezzük magunk jól!

Íme tehát 7 dolog, ami jól mutat majd a fotókon:

Piknikkosár vagy egy szép táska
Ha piknikezni indulunk, mindenképpen szükségünk lesz egy táskára, amibe bepakolunk. Ez, ha lehet, ne egy itt-ott lyukas szatyor legyen a mosogató alól. Miért ne gondolhatnánk túl a funkcionalitáson, és választhatnánk és vihetnénk magunkkal egy olyan táskát, ami tágas és remekül néz ki?

Pikniktakaró
Egy aranyos, mutatós piknik takaró elengedhetetlen kelléke a jó délutánnak. Érdemes olyat választani, ami elég nagy ahhoz, hogy megoszthassuk egy-két barátunkkal vagy a családdal, ugyanakkor könnyű kitisztítani. Egy vidám színű, vagy egy klasszikus kockás remekül mutat háttérnek a fotókon is.

Élénk színű kulacs
Egy többször használható kulacs jó szolgálatot tehet egész nyáron és azon túl is. Töltsük fel jéghideg vízzel, és vigyük magunkkal a piknikre. Még ha azt is tervezzük, hogy más italokat is iszunk a piknik során, a meleg nyári hónapokban rendkívül fontos a hidratáltság! Egy feltűnő színű, divatos kulacs remek kiegészítő, mindenképpen érdemes magunkkal vinnünk.

Papírszalvéták
A papírszalvéták elengedhetetlen tartozékai a szabadban való étkezésnek. De azt nem mondta senki, hogy muszáj egyszínű, snassz fehér szalvétát vinnünk egy izgalmas délutáni piknikre. Válasszunk valami igazán egyedit, valami hozzánk illőt, és irány a természet.

Mutatós szendvicsek, érett gyümölcsök
Ha piknik, akkor evés-ivás. Beszéltünk már a kulacsról, a szalvétáról, de nem beszéltünk az ételekről, italokról. Milyenek is legyenek? Finomak, gusztusosak, praktikusak. Persze lehet egy szendvics is látványra ínycsiklandó. Miért is ne? Egy jól megkomponált ételt még a gyerekek is jobban megesznek.

Könyv
Nincs piknik és piknikről készült fotó könyv nélkül. A pléden egy pohár pezsgő mellett is jól mutat, de az sem baj, ha ledőlve olvasunk egyet a finom falatok után és a családból valaki készít róla egy fotót. Az élmény jó, a hangulat remek, az ételek fenségesek, kell ennél több?

Kalap és napszemüveg
Ha szabadban tartózkodunk nyáron, óvnunk kell magunk a nap káros sugaraitól – még akkor is, ha egy fa alatt piknikezünk. Éppen ezért egy kalap és egy napszemüveg sosem árt. Ezek védenek, ugyanakkor öltöztetnek is – és persze egy fotón is remekül mutathatnak.

Vedd meg nálunk a legújabb kalapod vagy napszemüveged, aztán irány a tökéletes nyári piknik. Ne feledj minket is betaggelni az fotónál, hadd lássuk, milyen jól szórakoztál!