TERET ADUNK

a képzeletnek

A nyár slágercipői, amik a te polcodról sem hiányozhatnak

A nyár együtt jár a meleggel és a végtelen szabadsággal – különösen a divat terén. Hiszen nem korlátoz minket semmi, azt veszünk fel, amit csak akarunk. Így van ez a cipők terén is. A nyári szezon a cipők szempontjából hihetetlen választékot jelent.

Télen legfőképpen egy dologra koncentrálunk – a cipőnek túl kell élnie a több hónapig tartó hideget és latyakot. A nyár azonban azt jelenti, hogy számtalan stílus élvezhet abszolút uralmat. Jöhetnek a nyitott és a szűk orrú, a magas és az alacsony sarkú, a bohókás és a szexi szandálok, cipők, papucsok. A sok nyári esemény – vakáció, esküvő, koktélpartik, hosszú séták, hétköznapi péntekek az irodában – mind-mind alkalmat adnak arra, hogy különböző cipőt viseljünk.

A boldog lábak boldog nyarat eredményeznek, vásároljunk és viseljünk hát minél többféle cipőt. Adunk néhány tippet:

Alkalmi szandál
Minden nőnek szüksége van legalább egy pár, rendezvényre alkalmas szandálja. Legyen szó esküvőről, tárgyalótermekről vagy koktélpartikról, a megbízható, magas sarkú szandál minden nő lábát tökéletessé varázsolja – és minden csinos ruhával jól mutat. Magasabb vagy alacsonyabb sarok, csupa pánt vagy kissé zártabb darab, fekete vagy tündöklő arany, tulajdonképpen mindegy. Ezt már mindenkinek döntse el a saját ízlése.

Tömbsarkú szandál
Ha a tűsarkú megijeszt, mégis szeretnél egy kicsit magasabb lenni, egy masszív tömbsarkú szandál a te típusod. Megkímél a felesleges bokafájdalmaktól, hétköznapokon is felveheted, akár hosszabb sétákhoz is, és bármilyen szoknyához, ruhához jól mutat.

Lapos talpú szandál
Van, aki egyáltalán nem szereti, ha a cipőjének sarka van. Neki sem kell a lábujjait rabságban tartania, hiszen szerencsére számtalan fazonú lapos sarkú szandál is van az üzletekben. Vannak teljesen nyitottak, de akad olyan is, aminek a sarokrésze zárt, így meg tudja támasztani a sarkat. Vannak hosszabb túrázásra kifejlesztett lapos sarkú szandálok is, tehát azok is kedvükre válogathatnak, akik szeretnek nagyon sokat sétálni.

Ha természetesség akkor espadrilles szandál
Csinos is, kényelmes is, természetes is. Ennek a nyári cipőnek a jellegzetessége, hogy a talpa kenderből vagy lenből csomózott. A Spanyolországból származó cipőt nők és férfiak egyaránt viselik, akár az utcára, akár a strandon. Csinos és sokoldalú.

A praktikus naplopó
Lóti-futi napokon, vagy amikor nem a legtökéletesebb a pedikűr, tökéletes választás a praktikus és roppant kényelmes bebújós tornacipő. Legtöbbször még kötögetni sem kell. Függetlenül attól, hogy szoknyával vagy egy rövid farmerrel akarjuk hordani, mindig rugalmas, kényelmes és csinos.

Sose árt egy tornacipő
Valószínűleg neked is lapul egy a szekrényedben, de ha nem, idén szerezz be mindenképpen egy igazi, strapabíró tornacipőt. Ebben leviheted hajnalban a kutyát, hűvösebb napokon vagy a játszótéren is jó szolgálatot tehet, mikor labdázni kell a gyerekkel. Remekül mutat a rövidnadrágokhoz, és még a futó nyári záport is bírni fogja.

Te kiválasztottad már az alapdarabokat idénre? Látogass el hozzánk és nézz körül kínálatunkban!