hello ajándékkavalkád

2022 tavaszi divattrendje negyven év feletti nők számára

A tavasz az új kezdetek időszaka, ezért ez a tökéletes időszak a ruhatár felfrissítésére is, hogy ruháink korszerű, modern hangulatot sugározzanak.

Nézzük, milyen trendek uralkodnak a divatban 2022 tavaszán:

Hódít a csipke
A csipke időtlen, bár vannak, akik régimódinak tekintik. Pedig sok mindennel párosítható – a kis fekete ruhától a farmeren át a kabáttal, vagy akár egy bőszárú nadrággal is. És természetesen jól mutat minden blúzon. Bár a csipke talán tényleg kicsit régi, ma már úgy variálható, hogy igazán modern hatás érhető el vele. És ne feledjük – a csipke mindig nőies.

Öltözzünk egyszínűbe – hódítanak a ,,színes oszlopok”
Sokszor és sokat gondolkodunk azon, melyik ruhánkat mivel párosítsuk, melyik színt melyikkel vehetjük fel. Nos idén ez a teher lekerül a vállunkról. Hódítanak ugyanis a ,,színes oszlopok”, azaz bátran viselhetünk teljesen egyszínű ruhákat tetőtől talpig. Arra érdemes odafigyelni, melyik színtípusba tartozunk, és saját típusunknak megfelelően érdemes választani ruhát.

Menő a mai hippi
Bohém stílusú személyiség vagy? Vagy szereted, ha a bohém, hippi stílus bizonyos elemei feltűnnek a ruhatáradban? Sokan vagyunk így ezzel! Ez a stílus mindig vidám, mindig tetszetős, színes és laza – sosem megy ki a divatból, és igazán jól mutat szinte mindenkin. Válasszunk lebegő maxi ruhát, vagy hordjunk csinos, bohém felsőt farmernadrággal kombinálva és olyan üdék leszünk, mint maga a tavasz.

Idén is divat a csíkos
A csíkok abszolút időtlen minták, valamint nagyon jól mutatnak, így minden szekrényben ott a helyük. Akár egy csíkos nadrág, akár egy ingruha remek választás lehet. Ne feledjük a csíkok nyújthatnak vagy akár szélesíthetnek is, attól függően, hogy függőlegesen vagy vízszintesen futnak. Könnyedén játszhatunk velük, és optikailag javíthatunk a megjelenésünkön a segítségükkel.

Csíkos ruhák közül is válogathatsz kedvedre kínálatunkból. Aktuális kedvezményeinkért keresd a PlazAPP-ot, vagy látogass el üzleteinkbe!

Nem marad el a kockás sem
Egy másik minta, amely igazán gyakran szerepel a kifutókon, és természetesen a ruhatárban is, a kockás. A teljesen időtlen, kockás stílust gyakran viselik ősszel, de természetesen választhatunk kockás ruhát tavaszra és nyárra is.
Egy klasszikus fehér ing – kockás midi például egy igazán remek párosítás. Érdemes kipróbálni idén tavasszal.

Kabát – akkor jó, ha rövid
Sokféle kabát közül választhatunk tavaszra, ám az egyik legdivatosabb viselet idén a rövid kabát lesz. Ezektől a lábunk szuperhosszúnak tűnik, hát nem remek?

Drapírozott ruhák a kínálatban
A drapírozott, azaz redőzött ruhák igazán előnyösek tudnak lenni, hiszen eltakarják redőikkel testünk azon részeit, amelyekkel nem vagy nem annyira vagyunk megelégedve, miközben ezeket viselve kimondottan divatosak is vagyunk. Így két legyet üthetünk egy csapásra.

Hasít a fehér kosztüm
A letisztult, egyszerű, minimalista, mégis nagyon előkelő megjelenésért kipróbálhatjuk idén a több kifutón felbukkanó trend darabját, a fehér kosztümöt. Felvehetjük rendezvényeken, de pólóval és tornacipővel kombinálva a laza mindennapokban is bevethető.

Merész virágok
Nem meglepő, hogy a virágok a tavaszi trend részét képezik. De ha biztosra akarunk menni 2022 tavaszán, akkor ügyeljünk arra, hogy a nagyobb méretű, merész virágnyomatokat keressük az üzletekben.