Szolgáltatások

Az Alba Plaza számtalan szolgáltatással igyekszik kellemesebbé és színvonalasabbá tenni vásárlói számára az itt tartózkodást, valamint fokozni a vásárlói élményt.
Üzleteink szolgáltatásiról bővebben az ÜZLETEK menüpontban tájékozódhat.

Elsősegély

Bevásárlóközpontunkban elsősegély szolgálat működik.

Szükség esetén kérjük, forduljon a biztonsági szolgálat munkatársaihoz.

Ingyenes WIFI
Az Alba Plaza egész területén WIFI rendszer működik, melynek segítségével ingyenes internetezési lehetőséget biztosítunk Önnek!
Baba - mama szoba

Az Alba Plaza közepén található mosdók mellett került kialakításra egy BABA - MAMA SZOBA is, annak érdekében, hogy a kisgyermekkel érkezők a lehető legkomfortosabban érezzük magukat az itt tartózkodásuk során is!

A helyiség minden kisgyermekkel érkező számára térítésmentesen használható minden nap reggel 9.00 és este 21.00 óra között.

Az elkülönített részben pelenkázó, mosdó, mikrohullámú sütő és kézmosó is elhelyezésre került annak érdekében, hogy a kis gyermekek tisztába tétele és etetése is nyugodt, kulturált körülmények között történhessen.

A babák és szoptatós anyukák nyugalmának biztosítása érdekében a BABA - MAMA szobába egy gyermekkel kizárólag két felnőtt mehet be!

Plaza Stylist
Szeretnéd felújítani a komplett ruhatáradat, esetleg egy alkalmi összeállítást szeretnél? 
Stylistunk, MAYA, akik üzleteink aktuális árukészletének avatott ismerője, minden esetben készséggel áll rendelkezésedre. Az alábbi linkre kattintva több információt is megtudhatsz róla!

Ő a garancia arra, hogy mindig megtalálod a számodra legoptimálisabb megoldást úgy, hogy az előzetesen egyeztetett költséghatárt sem léped át.
Az Alba Plaza INGYENES stylist szolgáltatására a rendelkezésre álló szabad időpontok függvényében tudunk lehetőséget biztosítani látogatóinknak.
Jelentkezz mielőbb, mivel a szolgáltatást kizárólag előjegyzés alapján veheted igénybe! Előtte azonban kérünk, hogy gondold át azt, hogy melyik időpont az, amikor biztosan meg tudsz jelenni.

Ha véletlenül közbejönne valami és mégsem érnél rá, akkor kérünk, hogy mondd le a foglalásod, hogy helyetted más vásárlóink is igénybe vehessék szolgáltatásunkat! A lemondásának pontos részleteit az alábbi linken találod!
Parkolás

Az Alba Plaza tetőparkolója és a Városi piac előtti parkoló fizetőssé vált!

Az ezzel kapcsolatos legfontosabb információk:

- A parkolás első órája ingyenes, majd minden további megkezdett óra 200 Ft
- A mozi látogatói a jegypénztárban érvényesített parkolójeggyel 3 órányi ingyen parkolásra jogosultak. 

- A parkoló 24 órában üzemel.


További információt és a parkolási szabályzatot az alábbi linken találja!