Stylist időpontfoglalás

Stylist Időpontfoglalás


Felújítanád a komplett ruhatáradat, esetleg egy alkalmi összeállítást szeretnél? Stylistunk, aki üzleteink aktuális árukészletének avatott ismerője, minden esetben készséggel áll rendelkezésedre.

Ő a garancia arra, hogy mindig megtalálod a számodra legoptimálisabb megoldást úgy, hogy az előzetesen egyeztetett költséghatárt sem léped át.

Az Alba Plaza INGYENES stylist szolgáltatására a rendelkezésre álló szabad időpontok erejéig tudunk lehetőséget biztosítani látogatóinknak.

Jelentkezz mielőbb, mivel a szolgáltatást kizárólag előjegyzés alapján veheted igénybe! Előtte azonban kérünk, hogy gondold át azt, hogy melyik időpont az, amikor biztosan meg tudsz jelenni.

Időpontfoglalás

Személyes adatok

Időpont lemondás

Ha véletlenül közbejönne valami és mégsem érsz rá, akkor kérlek, mondd le a foglalásod azért, hogy helyetted más vásárlók is igénybe vehessék a szolgáltatást! A lemondás pontos részleteit az alábbi linken találod!
időpont lemondás

Kernya Mariann - Maya

Kernya Mariann (MAYA)

info@plazastylist.hu

Szenvedélyem a divat, a stílusos megjelenés…

Hatalmas boldogság, hogy azt csinálhatom, amit szeretek. Nap mint nap böngészhetem a divatvilág újdonságait, az aktuális irányzatokat és trendeket, de mind közül a legnagyobb öröm számomra ügyfeleim elégedett mosolya.

Az elmúlt 6 évben az Alba Plaza összes divat és kreatív programjának megszületésénél bábáskodtam, felügyeltem azokat a koncepció megálmodásától a megvalósulásig!

Tucatnyi divatshow-t, számtalan kampányfotózást és reklámanyagot, valamint sok-sok egyéni stílustanácsadást tudhatok magam mögött. Olyan márkákkal dolgoztam és dolgozom együtt, mint a DEVERGO&FRIENDS, a HERVIS, a GAS, a HÁDA, az MK LEDER, a PROMOD, a BIJOU BRIGITTE, a CLAUDIO DESSI, a J.PRESS, a HARLEM, a SAXOO LONDON vagy a LONDA.

Ezért most arra vállalkozom, hogy belőled is kihozzam a legjobbat!

Legfőbb célom, hogy kortól, nemtől és testalkattól függetlenül mindenki a lehető legjobban érezze magát a bőrében, illetve a ruháiban. Vásárolj velem, hallgasd meg tanácsaimat és találjuk meg közösen azt, ami igazán jól áll Neked, amit szívesen viselsz, és amiben igazán jól érzed Magad!

A Te magabiztos mosolyod az én sikerem!

Foglalj időpontot mielőbb!

Nagy szeretettel várlak!
MAYA – plaza stylist