2018 top mintái és díszítőelemei

Az igazi divatrajongók már most azon pörögnek, hogy felfedezzék a következő időszak őrületeit, elsősorban azért, hogy minél hamarabb villoghassanak a legújabb trendekben. Amivel azt gondolom, hogy semmi baj sincs, sőt…
Annak érdekében, hogy minél többen tisztában legyenek a 2018-as aktualitásokkal, igyekeztem összeszedni minden fontos infót a témában.

Nézzük a konkrétumokat:

1., Az abszolút favorit - KOCKA - A férfias vonalvezetésű, kockás kabátok és zakók már egészen ősz óta az üzletek kínálati listájának élén szerepelnek, úgy tűnik azonban, hogy ez a trend töretlen népszerűséggel várja a tavaszt, amikor is az igazi áttörés várható. 
Amennyiben egy igazi fashioniszta vagy, akkor ne a klasszikus vonalvezetésű kockás zakót válaszd, hanem válassz sokkal inkább egy extrémebb szabású felsőt vagy ruhát. Ha mégis kabátokban gondolkozol, akkor az mindenképpen egy flitterekkel, vagy hímzésekkel megbolondított verzió legyen.
Cikk 1


2., Virágot mindenkinek - Abban azért kiegyezhetünk, hogy ezzel sok újat nem mondok, hiszen az első tavaszi napsugarak megjelenésével együtt a természet mellett a divat is azonnal virágba borul. Idén azonban annyi változás lesz tapasztalható, hogy a romantikus, pasztell megoldások helyett a látványos és intenzív színek, valamint a harsány megoldások kapnak teret a 60-as évek után szabadon.
Cikk 2


3., 2018-ban is hódít a rojt – Azonban viszonylag jelentős átalakuláson megy át, hiszen egyszerre veszünk búcsút a hippi és a swing irányzatoktól is, és egy sokkal bohókásabb és vidám hangulat lesz az, ami jellemzi a konkrétumokat. Semmi szabálykövetés, és semmi rendezettség, csak egyedi, bohém, és mókás megoldások. Ha Te nem vagy elég bátor és kísérletező kedvű, akkor inkább bele se vágj…
Cikk 3


4., Gyöngyöző mindennapok – A dekorációk terén 2017-ben egyértelműen a hímzések hódítottak. Ez a dominancia azonban idén alaposan megváltozik, ugyanis abszolút letaszítják őket trónról a gyöngyök. Ezek az egészen pici és diszkrét mintáktól kezdve, akár hatalmas és látványos alkotások is lehetnek! Ezek mellé a csodaszép motívumok mellé, már nem is kell feltétlenül ékszert viselni, hiszen önmagában is nagyon díszes látványt nyújtanak.
Cikk 4


5., Flitterek minden mennyiségben – elsőre talán bizarrnak hangzik, hogy erről, mint általános díszítőelemről beszélünk, de az idei divat semmiképpen sem a visszafogottságról és az egyszerűségről szól. Legyen szó akár szoknyáról, felsőről vagy egyberuháról a flitter mindenképpen tökéletes dekorációs elem lesz. De arra azért figyelj, hogy mindenképpen basic dolgokkal párosítsd, nehogy túllőj a célon. 
Cikk 5


6., PVC az öltözködésben is – NANÁ!!! A Chanel Divatház kifutóján már megjelent és a szakma részéről nagyon pozitív volt a fogadtatása, így biztosan hamarosan ellepik majd a fast fashion márkák üzleteit ezek a termékek. Nem tudom Ti mit szólnátok egy- egy ilyen termékhez, de én az javaslom, hogy kezdjetek el barátkozni vele.
Cikk 6

Kernya Mariann (#MAYAstylist)
Fotók: Internet