Zokni és harisnya kisokos 2017 tél

Gyerekként utáltam, és csak hatalmas szenvedés közepette lehetett rám imádkozni… Aztán felnőttként igyekeztem megbarátkozni vele, hiszen vannak helyzetek, amikor egyszerűen elkerülhetetlen a viselése, sőt egy jól megválasztott darab nagyon is előnyösen hat például az alakunk formálására is. Az átmeneti, illetve a hideg időszakokban, pedig majdhogy nem kötelező darabja gardróbunknak…
Mondjuk ahhoz, hogy megkedveljem ezeket a darabokat az is nagyban hozzájárult, hogy mostanra végre elfelejthetem a gyerekkori rémálmot, a csúszkálást és húzogatást, valamint a szúrós hiszen az idő előrehaladtával a fazonok és az alapanyagok vonatkozásában is sokat változott a kínálat természetesen pozitív irányban.
Ez a tendencia olyannyira felerősödött, hogy mostanra már nem csak, mint funkcionális ruhadarabra, hanem, mint öltözékünk fontos kiegészítőjére is tekintünk a harisnyákra és a zoknikra is! Hiszen napjainkban hatalmas választékot találunk belőlük az üzletekben és ezeken a termékeken épp úgy érezhetőaz aktuális divat hatása, mint bármely más ruhadarabon, lábbelin, vagy kiegészítőn.

1. Általános iránymutatás a harisnyavásárláshoz:
A hűvös, őszi idő eredményeként a legtöbb hölgy, illetve úr előtérbe helyezi a harisnyák, illetve a zoknik viselését… S mielőtt lázasan elkezded felvásárolni a hozzád legközelebb eső üzletekben felelelhető kínálatot, olvasd át a következő tanácsaimat.
Színek, minták: Ezt is, mint az öltözködés többi területét mindenképpen az alapdarabokkal kezd. Tehát nem hiányozhat az „örök divat” fekete – áttetsző, vagy sűrűszövésű-, valamint a testszínű verzió sem. Ez az, ami szinte mindenhez passzol, és tökéletesen elegáns, valamint igényes kiegészítője a ruhatárnak.
Ezen felül jöhetnek a színes, mintás verziók, amiknél csak arra figyeljünk, hogy minden esetben passzoljon az öltözékünkhöz. 
Anyagok: Vásárlás előtt mindenképpen ajánlott megnézni a zoknik és harisnyák alapanyagát is, hiszen a vizualitás mellett nagyon fontos a kényelem és a praktikum is! Hiszen egy jól megválasztott darab sok kellemetlenségtől kímél meg minket (viszketés, izzadás stb.)
A mai harisnyakínálat egyik legnépszerűbb szereplői az alakformáló darabok. Egy kis fenékemelés, illetve hasleszorítás optikailag rengeteget javíthat a megjelenésünkön. S ehhez nem kell azonnal plasztikai sebészhez rohannunk, hiszen az apróbb „problémákat” könnyedén segít orvosolni egy megfelelő méretű és kivitelű harisnyanadrág. Én abszolút ajánlom, hiszen tényleg nagyon praktikus. Akár az alkalmi öltözékek esetén, akár a hétköznapokban.
Méret: Az utolsó és egyben legfontosabb tanács, hogy mindig a megfelelő méretet válasszuk. Ne csináljunk belőle hiúsági kérdést, hiszen egy kicsi harisnyánál kevés kényelmetlenebb dolog van. Harisnyanadrág esetén előfordulhat, hogy nem tudjuk a méretünket, ilyenkor bátran kérjük az eladók segítségét, hisz a nagy termékismeretüknek köszönhetően garantáltan tudnak segíteni. 
Fontos, hogy ne legyen se túl szoros, se túl laza, mert egyik verzió se valami igényes!

1

2. Színek, minták előnyben:
Ahogyan azt a divat többi területén már megtapasztalhattuk, a harisnyák és a zoknik esetében is abszolút favoritok a színes és mintás verziók. 
Olyannyira, hogy egy-egy visszafogottabb basic szettet szinte kötelező feldobni valamilyen extrém darabbal. Na de nézzük a konkrétumokat: idén télen mindenképpen jöhet a piros, a portói/bordó, sárga, kék vagy éppen zöld 
A minták is jöhetnek, hiszen általuk egy kicsit extrémebb lehet a megjelenésünk. Aki pedig igazán szexi és nőies szeretne lenni, nekik ajánlom az idei év best of darabját a necc harisnyát. A színekkel a teltebb lányok óvatosan bánjanak, nekik inkább a klasszikus, fekete vagy kék verzió ajánlott.

színek

3., Kiegészítők, dekorelemek:
A harisnyanadrágok mellett a boka-, a térd-, zoknik, illetve a combfixek is hódítanak.
A zoknikhoz nyugodtan válasszunk olyan nadrágot, ami látni engedi.
Ennél a kategóriánál a dekorációs lehetőségek tárháza végtelen, hiszen jöhetnek a gyöngyök, a pomponok, a masnik, az ezüst szálak és minden, ami csak megtalálható az idei divatpalettán.

3

4. Leggins? Naná!
A harisnyák mellett ilyenkor a leggingsek is tarolnak, hiszen egy hidegebb napon tökéletes választás lehet egy kényelmes és vastagabb kivitel, kiegészítve egy hosszabb pulóverrel, esetleg egy csizmával vagy bakanccsal. 
4

6. Zokni trendek:
Abszolút tévhit a zoknival kapcsolatban, hogy csak a praktikumot és a kényelmet szolgálja. Azon túlmenően, hogy nem izzadunk bele, vagy nem töri fel a cipő a lábunkat, esetleg télen nem fagyunk meg, még igen komoly esztétikai értéke is hölgyeknél és uraknál egyaránt. 
Az urak is mindenképpen válasszanak mintás és színes verziókat, akár még elegáns megjelenéshez is. Egy dologra azonban mindig figyelni kell, mégpedig, hogy a zokni hosszát úgy kell megválasztani, hogy abból ne látszon ki a bőr.
A hölgyeknél nagy kedvenc a térd, illetve comb zokni, ami egy szoknyával, vagy sorttal tökéletesen mutat. Nagyon vagány és abszolút sexi….
6