Utazásaid tökéletes társa

Bár a naptár szerint a nyárnak lassan vége, én mégis azt tapasztalom, hogy sokan inkább az vénasszonyok nyarát részesítik előnyben, ha pihenésről van szó, s éppen ezért most indulnak neki a nagyvilágnak. Ennek legfőbb oka, hogy a mediterrán országokban még jó ideig kiváló az időjárás, és ilyenkor a hatalmas tömeg is elkerülhető, hogy az árakról már ne is beszéljünk.
Mindezek mellett abszolút említést érdemel még az is, hogy ősztől ismét beindul az üzleti turizmus, valamint a wellness utazások is újból előtérbe kerülnek.

S a fentiekből szinte egyenesen következik, hogy egy jó és megbízható bőrönd mindig jókor jön, s az én személyes tapasztalatom az, hogy ilyet találni nem egyszerű. Mivel vagy a vizualitása nem megfelelő, vagy az ergonómiája a gyenge pont, s esetleg, ha az előző kettő rendben van, akkor az ár-érték arány az, ami nem stimmel...
Nos, ebben az "útvesztőben" szeretnék most a segítségetekre lenni azzal, hogy a figyelmetekbe ajánlom az MK LEADER legújabb bőrönd kollekcióját a TOUAREG TOURIST LIGHT-ot, amit volt szerencsém személyesen kipróbálni nekem is.

null

A legnagyobb előnye, hogy nagyon könnyű, ezáltal rengeteget pakolhatunk bele anélkül, hogy túllépnénk a légitársaságok által megszabott, és sokszor túlságosan is szigorúnak tűnő súlykorlátozást. S valljuk be őszintén ez nekünk nőknek hatalmas előny. 

Tourareg bőri


E mellett másik nagy kedvencem, hogy kiváló színekben kapható, az egészen egyszerű fekete és szürke alap verzióktól, az extrémebb kék-türkiz, szürke-narancssárga és fekete-piros szín összeállításokig. Nekem személy szerint ez utóbbi a kedvencem, mert egyszerű és visszafogott, mégis van benne valami "pikantéria".
A biztonságról egy kiváló és megbízható TSA zár gondoskodik, ami szerintem szintén komoly pozitívum, különösen a repülős utaknál van kiemelt jelentősége

Könnyű tisztíthatóság, ergonomikus kialakítású fogantyúk, valamint a strapabíró kerekek azok, amik nagyban megkönnyítik a használatot, és garanciát jelentenek a hosszú arra, hogy távon is társunk lesz a Tourist Light. 
Négyféle méretben kapható, így az egy-két napos üzlet úttól, egészen a hosszabb családi vakációig mindenki talál benne kedvére valót, illetve olyat, amiben kényelmesen elfér.
Az én kedvencem a 4. méret, avagy a kézitáska, ami ingyenesen felvihető az összes légitársaság gépének fedélzetére, s e mellett nagy hasznát vesszük mondjuk a városlátogatások vagy kirándulások alkalmával is, hiszen egy új fejlesztésnek köszönhetően egyetlen mozdulattal könnyedén hátizsákká is átalakítható, emellett természetesen kézben, vállon és corssbody-ként is használható. Valamint bőrönd családról lévén szó, könnyedén rászerelhető mindegyik méret trolly részére is, ami tovább javítja komfortérzetünket utazás közben. 
Végül, de nem utolsó sorban, ami talán az egyik legfontosabb szempont, ár-érték arány kérdése. S körülnézve a versenytársak között azt tapasztaltam, hogy ezt a paramétert tekintve is kiváló választásnak bizonyul.

Bőrönd Maya


A fentieket összegezve, zárszóként annyit javaslok mindenkinek, aki bőröndvásárlás előtt áll, hogy abszolút érdemes komolyan számításba venni ezt a lehetőséget is, és amennyiben még több információt szeretnétek megtudni a témában, akkor forduljon bizalommal az MK LEADER Alba Plazában lévő üzletének szakképzett csapatához, akik igazi profik és készséggel állnak a rendelkezésetekre az év bármely szakában.

Mayastylist bőrönd és kocsi

Fotók és cikk: #MAYAstylist