Minden, ami mézeskalács!

Mézeskalács szívek

Minden, ami mézeskalács:

Ti hogy álltok a mézeskaláccsal? Mert mi imádjuk! S biztosak vagyunk benne, hogy a legtöbb családban mézeskalács nélkül nincs karácsony! Az idei évben se hagyd utolsó pillanatra a készülődést, ezért már most elhoztunk neked néhány gyönyörű fotót és kiváló receptet, hogy időben ráhangolódhass az ünnepre!
A mézeskalácsot sokan sokféleképpen készítik. Vannak, akik valódi műremekeket készítenek belőle, de a többség vagy fenyőfát díszíti ezzel vagy pedig ünnepi csemegeként kínálja a családjának és vendégeinek ezt az isteni süteményt.
A kulináris élvezeteken túl a közös készülődés élménye miatt is sokan belevágnak az elkészítésébe, hiszen valódi ráhangolódás az amikor a család apraja-nagyja együtt készíti el ezt a finomságot! A sütésbe és a díszítésbe is bátran vonjuk bele gyermekeinket, hiszen mind a tészta gyúrásba, mind pedig a dekorációban garantáltan lelkesen vesznek részt.

Inspiráció gyanánt hoztunk néhány gyönyörű alkotást, miket is készítenek a nagyvilágban és természetesen készültünk jó néhány recepttel is, amiben biztosan mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbbet! A receptekért kattints ide!

Jó sütést és jó készülődést! 

Mézeskalács figurákMézeskalács fenyőfa


Kernya Mariann (Maja)

Fotók: internet